Simons Wijsen VOF

Hele fijne steunzooltjes die in bijna elke schoen passen, en die u fijn zuiver kunt houden. Het is een zooltje wat al meer dan 25 jaar bestaat en waar al meer dan 8 miljoen tevreden klanten op lopen. Geschikt bij klachten van: hielspoor, knie en enkel, branderige voeten, pijn in de onderrug, heupen en bekken, tintelingen, nek en schouders. Kom ze gerust eens passen bij stand 173.
 

Woooosh

Sora en Ashley zijn al een lange tijd vriendinnen, ze houden van mode en zijn net hun eigen webshop begonnen.
 

CBD-R

CBD-® streeft ernaar om de hennepplant dichter bij de mens te brengen. Wij geloven in de gezondheidsvoordelen van deze specifieke plant en willen deze voordelen toegankelijk maken voor een breed publiek. We bieden zowel CBD olie in diverse uitvoeringen en percentages als lekkere hennepthee in 4 smaken. Alles gemaakt van Nederlandse bodem en met alle benodigde certificeringen en registratie bij de NVWA, Keuringsraad en de branche organisatie NPN voor voedingssupplementen. Alle producten voldoen ook aan de controle voor voedselveiligheid.
 

H&B Dead Sea Minerals

Natuurlijke cosmetica voor ieder huidtype. De producten zijn vrij van parabenen en minerale oliën en niet getest op dieren. Wilt u weten welke producten het beste bij uw huid passen? U bent van harte welkom op de Winter-Fair voor een huidanalyse, productadvies en gezichtsbehandeling!
 

Kyono Fashion

Kyono Fashion is voor jou iedere dag op zoek naar de leukste en nieuwste trends op gebied van fashion. De laatste mode, stoer en trendy, maar ten allen tijden met een elegante knipoog.