Workshop Kerststukjes creeëren

Kerststukjes maken doen veel mensen. Maar ook veel mensen laten het aan zich voorbijgaan omdat sommige mensen het vrij lastig vinden. Bij deze workshop kan je stap voor stap een makkelijk Kerststuk in elkaar zetten. Tijdens de workshop mag jezelf bepalen hoe je Kerststuk wil hebben. Maak mooie stukken individueel of samen met je gezin en verlaat de Winter-Fair met je eigen unieke creatie. 
 

Workshop met servettentechniek

Maak mooie creaties op hout d.m.v. de bekende servettentechniek op vogelhuisjes, houten hartjes, kerstboompjes en flessen. Al jaren staat Diana's Design op de Winter-Fair in Ahoy.
 

Workshop gelukssleutelhanger maken

Maak bij Jomi Creations leuke gelukssleutelhangers in jouw stijl met jouw eigen naam en een bol naar keuze! De workhop is te volgen op het workshopplein. 
 

Workshop keramiek maken

Tijdens de Winter-Fair geeft Pegasus Keramiek ook workshops. Je kan eigen gegoten en gebakken beeldjes van keramiek komen schilderen die na afloop van de workshop meegenomen kunnen worden. De prijs en duur is afhankelijk van de grootte van het beeldje. Prijzen vanaf €7,50 die je in 30 minuten kan maken tot en met €50,00 waar je circa 3 uur aan schildert. Er zijn geen starttijden, je kan aanschuiven als er plek is. Wil je verzekerd zijn van een plek? Dan kan je reserveren via info @ pegasuskeramiek.nl of 06 52406324. Geef dan graag de dag door en de tijd die je wilt besteden en het aantal plaatsen.
 

Workshop chocolade

Truffels leren maken