Kerststukjes maken

Ga bij het workshop plein aan de slag met het maken van een mooi kerststukje, geheel naar jouw eigen creativiteit! Er zijn verschillende stukjes die je kunt maken met takken van een dennenboom, kerstballen en bloemen.
 

Keramiek beschilderen

Dit jaar kunt u een nieuwe workshop volgens op de Winter-Fair, namelijk keramiek schilderen. Maak mooie kerstcreacties op verschillende keramiek figuren zoals: kerstmannen, kerstmokken, halve manen, meesbol houders, huisjes en welkomstborden.
 

Jomi Creations

Kom naar de stand van JoMi Creations. Hier kun je een leuke geluk sleutelhanger maken met bijvoorbeeld jouw eigen naam met een emoticon poppetje of een fluffy bol. De kosten van het volgen van de sleutelhanger workshop met naam is € 1,95 pet stuk en die van de sleutelhanger met een fluffy bol € 4,95 per stuk.


 

Diana's Design

Ook dit jaar kunt u bij Diana's Design een workshop servetten techniek volgen. Bij deze workshop gaat u aan de slag met verschillende soorten servetten op een houten figuur naar keuze (hartjes of kerstbomen), pindakaas huisjes voor de vogeltjes of een wijnfles. De workshops kunt u de gehele dag volgen!